0 Items
  + 45 6263 1091 ken@ken.dk

  Kan du lide at yde teknisk service, og synes du om at arbejde i en spændende og ofte hektisk atmosfære, hvor præcision og patientsikkerhed er sat i højsædet, så kan KEN HYGIENE SYSTEMS A/S tilbyde et spændende og udfordrende job.

  KEN HYGIENE SYSTEM A/S er inde i en spændende udvikling med mange nye produkter i porteføljen. Vi søger derfor endnu en hospitalstekniker til Midtjylland.

  Du vil med reference til driftschefen og sammen med 7 gode kollegaer fordelt over hele landet deltage i serviceringen af KENs hospitalskunder i forbindelse med reparationsopgaver, servicearbejde, montage og evt. validering af vore instrumentvaskemaskiner og autoklaver samt i mindre omfang KENs øvrige egenproducerede maskiner. Vores kunder er primært den danske hospitalssektor, privathospitaler, sundhedscentre og tandlæger med et behov for desinfektion og sterilisering af instrumenter og utensilier, men også industrien med behov for løsninger til vask af ofte meget store emner.

  Kvalifikationer


  Gerne erfaring med udførelse af teknisk service på desinficerende instrumentvaskemaskiner og dampautoklaver samt kendskab til de tilhørende standarder

  Selvstændigt og sammen med vores servicekontor planlægge din dag
  Du har sikkert en baggrund som industrielektriker, automatiktekniker eller lignende relevant uddannelse

  • Gode samarbejdsevner og godt humør
  • Godt kendskab til IT på brugerniveau
  • Gode dansk- og engelskkundskaber
  • Almindeligt kørekort kategori B

  Din person:


  Vi forventer, at du er engageret og bidrager med en respektfuld og positiv indstilling over for andre mennesker. Du kan arbejde selvstændigt, er serviceminded og kundeorienteret. Du er løsningsorienteret, ansvarsbevidst og god til at kommunikere med mange forskellige typer af mennesker. Da du er virksomhedens ansigt udadtil, har du en udadvendt personlighed og et positivt sind.

  Vi tilbyder:


  Vi tilbyder en spændende og selvstændig stilling i en af landets førende serviceforretninger. Du får din egen servicevogn forsynet med det fornødne udstyr til det mobile kontor samt alle nødvendige reservedele og værktøjer. Din arbejdsdag starter ud fra hjemmet, og du får en høj grad af frihed under ansvar og stor mulighed for at præge din egen hverdag. Fra dag ét får du en grundig sidemandsoplæring. Ansættelsesforholdet er funktionærlignende, og vi tilbyder gode arbejdsforhold, bonusordning, pensionsaftale og mulighed for sundhedsforsikring.

  Din ansøgning:


  Har du erfaring med ovennævnte, og kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send cv og ansøgning til SLE@ken.dk. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte driftschef Søren Lebæk på 4212 8981. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest muligt. Vi venter dog gerne på den rette person.