0 Items
  + 45 6263 1091 ken@ken.dk

  Vi søger en ny medarbejder til vores serviceafdeling.

  Kunne du tænke dig at være en del af en dynamisk serviceafdeling?

  Da vore mangeårige controller har valgt at gå på efterløn, er muligheden der nu for at få en særdeles spændende stilling. Der er tale om en stilling, hvor vi gerne vil udfordres på måden, vi arbejder. Da vi netop nu skifter vores ERP-system, får du mulighed for at præge både stillingen og den fremadrettede drift af serviceafdelingen.

  Serviceafdelingen er i vækst, og du skal sammen med dine gode kollegaer være med til at fastholde den spændende udvikling. Stillingen som controller refererer til servicedirektøren og er i øvrigt en central position i serviceafdelingen. Du får et selvstændigt ansvar for at håndtere og præge dine opgaver, hvilket indebærer bred kontakt på tværs af organisationen. Vi forestiller os, at du som person hviler i dig selv, er en teamplayer og har ”ben i næsen”, når det er nødvendigt. Vi har et uformelt og samarbejdsorienteret arbejdsklima, hvor vi sætter god energi og trivsel højt.

  Er du vores nye medarbejder?

  Du kan læse mere om stillingen her: https://www.jobindex.dk/jobannonce/korrektur/344322