0 Items
  +45 62631091 ken@ken.dk

  Employee to tech back-up

  Som teknisk back-up er du med til at sikre, at vores maskiner kører optimalt

  Har du en teknisk baggrund, blik for fejlfinding og har du flair for at supportere teknikere i marken, så kunne du godt være den rette som vi søger til teamet, hvor alle medarbejdere er erfarne inden for elektronik. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende – det vigtigste er, at du er teknisk stærk og ivrig efter at servicere teknikere, så I sammen kan lokalisere og løse problemer. En forudsætning er at du har kendskab til kvalitetssikringssystemer og gode engelskkundskaber.

  Læs mere om jobbet via linket nedenfor:
  https://www.jobindex.dk/jobannonce/358472/teknisk-back-up-til-serviceafdelingen-du-er-med-til-at-sikre-at-vores-maskiner-koerer-optimalt