0 Items
  +45 62631091 ken@ken.dk

  Vi søger en lagerchef med erfaring og lyst til at fortsætte den positive udvikling af vores lager. Du vil få ansvaret for ca. 15 medarbejdere og vedligeholdelse af virksomhedens bygninger. Vi har to produktionsenheder, én i Broby på Fyn og én i Kosice i Slovakiet, derfor vil lagerchefens opgaver blandt andet bestå af at sikre et godt samarbejde og en god udvikling mellem de to lagre.

  Se mere om stillingen på F10s hjemmeside, hvor blandt andet opgaver og kvalifikationer uddybes. Det er muligt at søge stillingen gennem deres hjemmeside: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1616&ProjectId=144910&DepartmentId=18971&MediaId=5&SkipAdvertisement=False

  Den sidste tid har vi implementeret nyt ERP system (#IFS), lavet en gennemgribende sortering af vores lagre, herunder installering af tre lagerautomater (#Kardex), hvor vi nu har 9500 varenumre liggende. I forbindelse med implementeringen af nyt ERP system skiftede vi over til, at lageret leverer alle varer ud til produktionen og lageret har derfor en meget central rolle i vores drift.

  Har du erfaring med LEAN og afholdelse af tavlemøder og er du bare vildt begejstret for at arbejde med forbedringer på et lager så kunne vi rigtig godt tænke os at få dig som vores kollega. Er du interesseret – så er du meget velkommen til at kontakte Jørn Ravn fra rekrutteringsfirmaet F10 på mobil 24 83 60 84.


  Ønsker du yderligere oplysninger er du meget velkommen til at kontakte Driftsleder Ole Nielsen på 21 43 13 20 eller Supply Chain Direktør Peter Madsen på 24 29 24 56. Send gerne en SMS, så ringer vi dig op!