0 Items
  +45 62631091 ken@ken.dk

  Kan du sikre drift, support og IT-sikkerhed, og være med til at udvikle IT Infrastrukturen?

  Virksomheden  
  KEN HYGIENE SYSTEMS er en innovativ virksomhed med over 70 års erfaring inden for udvikling, produktion, salg og servicering af opvaskemaskiner til laboratorier, hospitaler, storkøkkener og fødevareindustrien. Virksomheden tilbyder et bredt program af standardløsninger og udvikler specialløsninger til individuelle formål. 

  KEN indtager i dag en ledende position på det skandinaviske marked og har egne salgsselskaber i Sverige og Norge. Størstedelen af produktionen afsættes til eksportmarkeder gennem et vidtforgrenet forhandlernet, og ud over samhandel med en række europæiske markeder eksporterer KEN til flere mellemøstlige lande samt til oversøiske markeder som Japan og Australien.  

  KEN HYGIENE SYSTEMS er inde i en spændende udvikling, hvor kravene til nye produkter og løsninger er i fokus. Da den nuværende IT chef har fået nye udfordringer, søger vi hans afløser til at sikre driften og udvikle den fremtidige IT infrastruktur. 

  Med reference til CFO får du ansvaret for drift og videreudvikling af IT-infrastruktur, applikationer samt cloud- og driftsaftaler med eksterne partnere. Du tænker forretningsorienteret og strategisk, samtidig med du også selv er ”hands-on” i løsning af driftsmæssige opgaver. Du får ansvaret for drift og support i Danmark og på de internationale lokationer i Slovakiet, Norge og Sverige, hvor du i samarbejde med IT-supporter og organisationens brugere, prioriterer IT aktiviteter ud fra forretningsbehov, teknologistrategi og fremtidig arkitektur.

  IT-platformen er hovedsagelig bygget af hostede løsninger.

  Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Migrering fra MicroFocus til Microsoft produkter
  • Systemadministration, vedligeholdelse og opdatering af IT-infrastruktur
  • Daglig drift og overvågning af installationen – inkl. Av-udstyr, telefoni og hardware
  • Optimering og automatisering af IT-processer
  • Opgave- og projektarbejde på virksomhedens forskellige lokationer
  • Fokus på IT sikkerhed
  • Definere fremtidige IT løsninger for konstant at leve op til organisationens krav
  • Brugersupport både nationalt og internationalt
  • Leverandørkontakt
  • Dokumentationsopgaver
  • Udvikle og optimere netværk og sikkerhedsløsninger

  Virksomheden tilbyder dig:
  At blive en del af en ambitiøs IT-funktion, som konstant bliver udfordret af forretningsmæssige initiativer. Rigtig gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en internationalt orienteret virksomhed. Du vil møde en uformel omgangstone i en organisation hvor samarbejdsevne, initiativ og innovation bliver værdsat.

  Forventninger til dig 

  • Du har solid praktisk erfaring med system-administration og support
  • Du motiveres af at arbejde bredt og lære nyt – IT-infrastruktur, IT-kommunikationsudstyr og IT-klientudstyr
  • Du har sandsynligvis en teknisk IT-uddannelse. Alternativt har du opnået et tilsvarende niveau gennem praktisk arbejde og efteruddannelse
  • Praktisk erfaring med drift af server- storage-løsninger
  • Erfaring med MS styresystemer og netværk/kommunikation
  • Kendskab til forskellige forretningsunderstøttende software-løsninger
  • Erfaring med support af ERP systemer – KEN Hygiene Systems benytter IFS
  • Du formulerer dig ubesværet og præcist på både dansk og engelsk – både i skrift og tale

  Du er analytisk og metodisk, og så tager du ansvar for, at dine opgaver og projekter bliver afsluttet. Din naturlige interesse for hardware- og softwareteknologi betyder, at du er bidragsyder med nye ideer hvad angår optimeringer og anvendelse af teknologi.

  Ansøgning mærket ref.: 2323

  Hvis du er klar til at blive fagligt og menneskeligt udfordret, og mener jobbet svarer til dine kvalifikationer og jobønsker, hører vi meget gerne fra dig. Stillingen skal besættes hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat. 

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jørn Ravn på tlf.: 2483 6084 

  Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

  Du kan søge jobbet her: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1616&ProjectId=144942&DepartmentId=18971&MediaId=5&SkipAdvertisement=False