0 Items
  +45 62631091 ken@ken.dk
   

  Som Service Manager bliver det din fornemste rolle, at lede og drive serviceforretningen med fokus på at optimere og ensarte arbejdsgange således at ressourcer udnyttes optimalt.

  Dine primære ansvarsområder:

  • Ledelse af ca. 40 udekørende serviceteknikere i Danmark.
  • At sikre optimal og profitabel drift af forretningsområdet service.
  • Løbende optimering inden for forretningsområdet – herunder fokus på kompetence-gab, kvalitet i leverancen, automatisk lageropdatering af servicebiler m.m.
  • Pleje af kædekunder.
   

  Din profil:

  Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling i en servicevirksomhed.

  Det er væsentligt, at du har erfaring med distanceledelse. Har du tidligere selv kørt som håndværker i en servicebil, er det kun en fordel.

  Som leder er du god til at kommunikere klart og har gennemslagskraft. Du er god til at motivere og samtidig også at korrigere og udpege retningen.

  Af natur er du målorienteret og løsningsorienteret.

  Udover dansk behersker du engelsk.

   

  Du tilbydes:

  Du tilbydes et spændende og udfordrende job hvor du i høj grad får mulighed for at præge og påvirke udviklingen. Derudover tilbydes du en dynamisk hverdag i en organisation med et godt og uformelt arbejdsmiljø.

   

  Kontakt og lokation:

  Udvælgelsen foregår i samarbejde med konsulentfirmaet MatchMaker A/S.

  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Didde Bernhammer på telefon +45 7554 0000 eller via db@matchmaker.dk

  Samtaler vil foregå i Kolding.

  Send venligst din ansøgning og dit CV via dette link: https://www.matchmaker.dk/jobs/job-service-manager-6904839-71.html

  Husk at angive den e-mailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

  Virksomheden

  Baggrund og fakta

  Hver eneste dag året rundt er der mennesker i hele verden, der har gavn af de løsninger, som KEN HYGIENE SYSTEMS udvikler. I hospitals-, life science- og cateringbranchen står virksomhedens desinficerende maskiner og holder kritisk udstyr rent, så det kan bruges i forbindelse med operationer på hospitaler, laboratorieundersøgelser i medicinalindustrien samt ved håndtering af madvarer på arbejdspladser og i restaurationsbranchen.

  Hvad der startede med produktion af industriopvaskemaskiner i starten af 1940’erne har siden udviklet sig til de mest innovative løsninger inden for desinfektion og hygiejne til mange forskellige industrier. Det er ikke kommet af sig selv, men med et stærkt fokus på innovation, kreativitet og en drivkraft til at ville levere banebrydende løsninger på markedet, hvor robotteknologi indgår som en del af løsningerne.

  KEN HYGIENE SYSTEMS er gennem 80 år blevet ved med at sætte baren højere, mens man samtidig værner om det nære. Når man bliver en del af KEN-kulturen, møder man en verden, som på den ene side vægter de gamle dyder som ordentlighed og omhu og på den anden side dyrker en fascination af, hvordan nutidens robotteknologiske muligheder kan bidrage til, at virksomhedens løsninger kan forblive blandt de førende i verden.

  Organisationen

  Jobbet refererer til virksomhedens Service Director og indgår i et lederteam som yderligere består af Technical Manager og Customer Service Manager. Der vil være tæt samarbejde med datterselskabet, KEN STORKØKKEN i Århus, da deres produkter serviceres af KEN HYGIENE SYSTEMS.

  KEN STORKØKKEN er en af landets førende storkøkkenforhandlere med en omsætning på et trecifret millionbeløb. Virksomheden er totalleverandør af isenkram, maskiner og inventar til storkøkkener, restauranter og kantiner.

  I alt har KEN HYGIENE SYSTEM 220 engagerede medarbejdere under samme tag.

  KEN STORKØKKEN beskæftiger i alt 100 medarbejdere.