0 Items
  +45 62631091 ken@ken.dk

  Med 40 serviceteknikere er vi Danmarks største serviceorganisation inden for storkøkkenservice.
  KEN Hygiene Systems A/S søger servicetekniker til Nordsjælland og Stor København

  Opgaver

  Som servicetekniker er du udekørende og arbejder med stor frihed under ansvar i en af Danmarks største serviceorganisationer.

  Vores cateringkunder er overvejende institutions- og storkøkkener samt restauranter mv.

  Dine primære arbejdsopgaver er at servicere storkøkkenudstyr og komplette installationer i samarbejde med dine kollegaer og ikke mindst servicekontoret.

  • Du besidder et stort servicegen og har flair for at omgås og betjene kunder.
  • Du har teknisk indsigt, og det er naturligt for dig at fejlfinde på el-teknisk udstyr.
  • Du planlægger opgaverne i samspil med servicekontoret, så mål og resultater nås.
  • Du holder dig løbende opdateret i forhold til relevante kvalitetsprocedurer og -bilag.

  Vi forventer

  Du har en el-teknisk baggrund. Det kan være inden for el, vvs eller beslægtede faggrupper. Du har erfaring med service og fejlfinding. Endvidere forventer vi, at du er bosat på Sjælland, har B-kørekort og behersker dansk og engelsk samt har kendskab til IT og Windows på brugerniveau.

  Din person

  Vi forventer, at du er fleksibel, engageret og bidrager med en respektfuld og positiv indstilling over for andre mennesker. Du kan arbejde selvstændigt, er serviceminded og kundeorienteret. Du er løsningsorienteret, ansvarsbevidst og god til at kommunikere med mange forskellige typer af mennesker. Da du er virksomhedens ansigt udadtil, har du en udadvendt personlighed og et positivt sind.

  Vi tilbyder

  Vi tilbyder en spændende og selvstændig stilling i en af landets førende serviceforretninger inden for storkøkkenservice. Du får din egen servicevogn forsynet med det fornødne udstyr til det mobile kontor samt alle nødvendige reservedele og værktøjer. Din arbejdsdag starter ud fra hjemmet, og du får en høj grad af frihed under ansvar og stor mulighed for at præge din egen hverdag. Der bliver løbende planlagt uddannelse i vores eget uddannelsescenter, og vi sørger selvfølgelig for, at du får den fornødne uddannelse. Ansættelsesforholdet er funktionærlignende, og vi tilbyder gode arbejdsforhold, pensionsaftale og mulighed for sundhedsforsikring

  Din ansøgning

  Har du erfaring med ovennævnte, og kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Har du spørgsmål til stillingen, eller ønsker du at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig som ansat, så kontakt Lars Okton på 2577 3432 eller Frederik Brogaard Larsen på 2575 3432. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Send din ansøgning på lars@nordiskrekruttering.dk.